Coronavirus

Nu de wereld te maken heeft met de ongekende uitbraak van het coronavirus (COVID-19), realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij de makelaar met persoonlijke aandacht voor u zijn.

Wij blijven, voorlopig, gewoon dagelijks geopend!

Omdat wij regelmatig met cliënten omgaan moeten we dus voorzichtig zijn en ons dus houden aan de adviezen die deskundigen geven over hygiëne en beleefdheidsvormen. Er zullen geen close contacten zijn, schudden geen handen en blijven op afstand. Er worden geen groepsbezichtigingen gepland, maar één op één.

  • Zeg uw afspraak af als u verkouden bent, hoest of keelpijn hebt.
  • Desinfecteer bij binnenkomst uw handen!
  • Ons team is fit en heeft geen klachten als verkoudheid, hoesten, of koorts.
  • Wij blijven de richtlijnen van het RIVM en de GGD strikt volgen

Onze, uw en de gezondheid van onze cliënten staan voorop.

Dank voor uw begrip.

Reilingh Makelaardij

Reilingh Makelaardij

Wij staan graag voor u klaar

afbeelding
afbeelding

 

Reilingh Makelaardij is een fullservice makelaarskantoor met haar wortels diep in ’t Gooi en Amsterdam. Door jarenlange ervaring op zowel de Gooise als de Amsterdamse huizenmarkt is ons kantoor de deskundige en betrouwbare partner bij uw zoektocht naar uw nieuwe of de verkoop van uw huidige woning.

Reilingh Makelaardij volgt natuurlijk de bewezen paden naar succes, maar wij schuwen het niet om nieuwe wegen te zoeken. Hierdoor weet u zeker dat al het mogelijke is ondernomen om voor u het beste resultaat te behalen. Door ons inlevingsvermogen, onze betrokkenheid en toewijding en ons adequate handelen weet Reilingh Makelaardij steeds het maximale resultaat voor haar cliënten te behalen.

Ons kantoor heeft een fantastisch netwerk en is, mede dankzij dit uitgebreide netwerk, altijd op de hoogte van de meest recente marktontwikkelingen en innovaties.

Reilingh Makelaardij staat voor haar cliënten en daarom is geen opdracht te klein of te groot.

Naast de grote ervaring in de particuliere sector heeft Reilingh Makelaardij ook ruime ervaring in het projectmatig verkopen en verhuren van vastgoed-portefeuilles en nieuwbouwprojecten.

Neem contact op
Funda
pararius
Wie is de beste makelaar
perfectkeur
Rotary